luchtfoto villa def 1
Villa Brouwer Cote d'Azur tussen Cannes en St Tropez

Informatie villa Brouwer St Raphael

woonkamer

Via de entree komt u in de living van ca 55 m2 met airco, deze is modern ingericht met een leren bankstel, 2 fauteuils en een grote eethoek. Via de schotel kunt u alle Ned. zenders ontvangen en is de grootbeeld tv uitgerust met een surround geluidsinstallatie. Er is een open keuken welke is voorzien van koelkast vaatwasser, magnetron en oven. Aan de woonkamer grenst de garage/bijkeuken met nog een extra koelkast, wasmachine en droger. Vanuit de woonkamer is via 2 schuifpuien een direkte verbinding met een deels overdekt terras, zonodig kunt u met het elektrisch bedienbare zonnescherm extra schaduw creeren.

slaapkamers

Aan de westvleugel bevindt zich de master slaapkamer met airco, het heeft een direkte verbinding met het terras, de aangrenzende badkamer heeft een ligbad, toiletmeubel, toilet en een grote inloop douche. Aan de oostvleugel bevinden zich 3 slaapkamers, 1 slaapkamer heeft een directe verbinding met een badkamer met toiletmeubel en een grote inloop douche. De andere 2 slaapkamers kunnen gebruik maken van de grote badkamer met ligbad douche en toiletmeubel. Op de overloop bevindt zich nog een 3e toilet. In alle slaapkamers staan 2 boxspringbedden van 200x90 met goede matrassen. Een kinderbedje, kinderstoel en een box zijn aanwezig.

Tuin

Het gehele terrein (1300 m2) is omheind, eigen parkeerplaats voor meerdere auto's. De toegangs poort kunt met een afstands bediening openen ook is er een bel/video verbinding met de poort. Het terrein is vlak en grenst aan het Esterel gebergte. De tuin is onder architectuur aangelegd met palm bomen en Oleanders. Er is een groot gazon. Het uitzicht is vrij en door de begroeiing is er een grote mate aan privacy. De tuin wordt s'nachts automatisch computer gestuurd gesproeid vanuit een eigen waterbron.

Zwembad

zwembad Esterel . Het terras rond het zwembad is ca 100 m2. Het zwembad van 11,5 x5 m (diepte van 1,5 tot 2,10 m) wordt min. 1x per week schoongemaakt. Er is een douche solaire, een alarm installatie en luxe tuinmeubels.